De ce?

Am creat această pagină specială pentru a răspunde tuturor clienților și vizitatorilor Telefonino care ne-au întrebat DE CE?

De ce aveți preturi așa mici față de alte magazine online?

Pentru că Telefonino are o filosofie de piață asemănătoare Apple. Preferăm să avem un număr mare de clienți fideli decât să vindem puțin la prețuri exorbitante pentru un profit imediat. În plus, Telefonino este printre puținele magazine virtuale specializate in telefonie mobilă care comercializeaza doar telefoane originale .

De ce aveți doar un numar de telefon afișat pe site?

Pentru că nu avem nevoie de mai multe, întrucât apelurile pe care le primim sunt de obicei pentru comenzi. Departamentul nostru tehnic se ocupă îndeosebi de site și nu de repararea telefoanelor. Clienții care au probleme tehnice cu telefoanele cumpărate nu se adreseaza Telefonino , ci service-urilor autorizate unde este acordata garantia . 

De ce nu aveți un sediu?

Telefonino are un sediu, dar preferăm să nu intersectăm vânzarea offline cu vânzarea online. Sunt mulți factori care diferențiază aceste două tipuri de vânzări, iar prețul este unul dintre ei. Utilizatorii cu mai multă vechime pe Internet cunosc faptul că tot mai multe magazine offline își construiesc magazine virtuale pentru a putea face față pieței extrem de competitive. În plus, clienții Telefonino nu au nevoie de un sediu deoarece au garanția oferită de către un service autorizat de producatori si este valabila in toata tara .

De ce nu afișați filmulețe de prezentare ale telefoanelor in română?

Pentru că dacă am face filmulețe de prezentare le-am face numai cu profesioniști, iar costurile de filmare ar fi suportate de către dumneavoastră, prin mărirea prețurilor de pe site. Suntem de părere că un preț mic pentru un produs excelent contează mai mult decât prezentarea acestuia care oricum este făcută de către site-uri de specialitate precum gsmarena.com sau phonearena.com.

De ce nu aveți un forum?

Pentru că Telefonino este un magazin virtual care vinde telefoane mobile. Lăsăm discuțiile despre tehnică mobilă și anunțurile de vânzare-cumpărare în grija site-urilor specializate in așa ceva.

De ce nu vindeți și alte mărci de telefoane?

Pentru că Telefonino lucrează doar cu producătorii cunoscuți de telefonie mobilă si vinde telefoane originale, nu falsuri sau replici.

De ce ați început să vindeți și telefoane din gama de jos?

Clienții mai vechi ai Telefonino cunosc faptul că înainte comercializam telefoane doar din gama medie și de top, telefoane de peste 350 lei. Făceam acest lucru tocmai pentru a demonstra calitatea și standardele serviciilor oferite. Totuși, chiar dacă facem parte din liderii de piață în domeniul telefoniei mobile, criza economică ne-a afectat și pe noi, iar în concluzie am fost nevoiți să ne acomodăm cerințelor în creștere de telefoane mai ieftine .

Pe această cale Telefonino mulțumește celor peste 15.000  de clienti  care au avut încredere în calitatea produselor și serviciilor noastre din 2011 și până acum !